Termeni si conditii

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui client/cumparator.
Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea contact din site.
dressingonline.ro poate publica pe Site informatii despre bunuri sau promotii practicate intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ toate taxele (cu exceptia livrarii).
Comandarea produselor din magazinul Dressingonline.ro inseamna implicit acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite conform prevederilor legale.


LIVRAREA PRODUSELOR 
Livrarea se face prin curier rapid Cargus sau Posta Romana:
-Transportul costa 16 lei indiferent de tipul de trimitere: Urgent Cargus sau Posta Romana.
-Plata:


- Se face prin RAMBURS, la primirea coletului


-Prin Curier rapid se fac livrari si sambata in localitatile importante.
-Livrarea se poate face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare prin urget Cargus si 2-3 zile lucratoare prin Posta Romana. Trimitem coletele exclusiv prin Posta Romana daca se percep km suplimentari prin curierat rapid.*Factura fiscala pentru produsele comandate va fi transmisa in format electronic la adresa de e-mail mentionata la efectuarea comenzii. La solicitarea clientilor, factura poate fi transmisa si pe format de hartie.


RETURNAREA PRODUSELOR
In schimbul produsului, va returnam banii sau puteti alege o alta marime sau un alt produs.
Daca nu sunteti multumiti de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, aveti termen de 14 zile calendaristice in care le puteti returna fara niciun fel de motivatie!


Este suficient sa completezi forumularul si sa il trimiti in colet alaturi de produsele returnate. Gasesti formularul in acest link: va fi disponibil in curandPentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii:
1. Produsul are eticheta in original
2. Produsul este insotit de documentele cu care a fost primit
3. Produsul nu prezinta semne de purtare, uzura sau mirosuri improprii
4. Produsul este ambalat corespunzator
5. Odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si eventualele cadouri primite, in ambalajul original.


ATENTIE! Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati!


-In cazul in care returnati produsul si/ori alegeti un alt produs, costul transportului este suportat de catre client.


-In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore, iar impreuna cu produsul in momentul returnarii atasati o foaie scrisa de catre dvs in care precizati acest aspect. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.


-Nu vor fi acceptate colete returnate cu RAMBURS.


-Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi, Dressingonline.ro. In momentul in care returnati produsul transportul este suportat de catre dvs.

- Comanzile care au beneficiat de transport gratuit si in urma returnarii raman cu un produs sau mai putin, gratuitatea se anuleaza. Urmand sa se opreasca banii pentru transportul tur-retur

-Coletele primite prin posta romana vor fi RETURNATE prin Posta Romana la adresa: Strada Magnoliei, nr 31, Bucuresti, doar daca ne anuntati telefonic ca doriti sa returnati produsul


Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional in termen de 2-3 zile de la primirea sesizării 


Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii acestora astfel: Virament bancar : din contul Dressingonline.ro direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT, (Numele pe care este realizata comanda) NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul- scrise cu majuscule. Taxa de retur este suportata exclusiv de către client, vi se vor returna banii pe produs/produse, mai puțin cheltuielile de transport.SCHIMBUL PRODUSELOR


I. Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un altul sau doar mărimea, contactati-ne telefonic si vom rezolva absolut orice problema 


Va schimbam gratuit produsul dacă prezintă defecte din fabrica. 


Costul transportului este de aproximativ 30 lei. Aveti dresptul la maxim 2 schimburi. AL TREILEA SCHIMB NU ESTE ACCEPTAT, asadar, va trebui sa urmati pasii pentru efectuarea returului.
-Veti primi noul COLET cu PRODUSUL NOU si veti preda in acelasi timp coletul cu PRODUSUL RETURNAT (schimb pe schimb)
-Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati curierului diferenta de pret.
-Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, (caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet pe o foaie A4 datele complete ale contului dumneavoastra).


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre mentionate mai sus, iar in cazul in care aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati telefonic numarul: 
0742 228 484
ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE Dressingonline.ro, VA FI REFUZAT.


Politica de securitate a datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dressingonline.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Dressingonline.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta,scopuri statistice, diverse oferte speciale numai cu acordul clientului.Utilizatorii Dressingonline.ro pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Pentru orice asemenea cerere,utilizatorul poate trimite email la adresa din sectiunea contact a site-ului
Magazinul online Dressingonline.ro isi ia angajamentul de a proteja informatiile personale pe care ni le furnizezi, astfel se obliga sa nu faca publice bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale, sa nu furnizeze adresa de email,numarul de telefon unor terte persoane etc.
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare, in situatia aparitiei unui litigiu se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila iar daca acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea va fi de competenta instantelor judecatoresti din raza teritoriala unde firma noastra isi are sediul, respectiv Bucuresti.


CUM CUMPAR?
1.Selecteaza marimea si adagua produsul in cosul de cumparaturi
2.Veti primi informatia cu privire la faptul ca produsul a fost adaugat in cosul de cumparaturi impreuna cu optiunea “Continuati cumparaturile”.Pentru a continua comanda, dati click pe “Vezi cosul” iar pentru a continua cumparaturile,apasati pe “Continuati cumparaturile”.
3.Aici veti scrie adresa dvs. de e-mail si parola pe care o doriti si deasemenea, veti completa datele personale (nume, prenume, adresa, localitatea, tara, judetul si telefonul mobil). Mai departe, veti bifa metoda de livrare si casuta din stanga unde scrie “Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului”. Ultimul pas este finalizarea comenzii apsand pe “Confirm comanda”


Sugestii si reclamatii
Pentru ca ne dorim ca serviciile si produsele noastre sa atinga cea mai buna calitate, suntem la dispozitie si raspundem in cel mai scurt timp cu putinta la orice sugestie sau reclamatie. Sugestiile dumneavoastra sunt extrem de importante pentru noi, tocmai pentru a indeplini cele mai inalte cerinte!
Asteptam sugestiile si reclamatiile pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon 0742 228 484, iar noi vom incerca sa rezolvam problemele in cel mai scurt timp posibil!


Drepturile de autor
Intreg continutul aflat in magazinul online Dressingonline.ro este marca inregistrata. Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe, imagini etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul proprietarului a oricarui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.